У водія, який вчинив ДТП, знайшли майже півкілограма амфетаміну

Опубліковано:
17 Листопада, 2018

Амфетаміну на понад 100 тисяч гривень вилучили оперативники управління карного розшуку поліції Тернопільщини під час поверхневого огляду водія «Мерседесу» іноземної реєстрації. Кермувальник на одній із вулиць Тернополя збив молоду жінку та втік з місця ДТП.

Правоохоронцям вдалось оперативно встановити місце знаходження автомобіля та розшукати водія-втікача. За кермом перебував 31-річний житель обласного центру, котрий  раніше потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення крадіжок з автомобілів. Під час огляду  в сумціі чоловіка знайшли мійже півкілогарма порошку амфетаміну, а також ваги та фасувальні пакети. Речовину відправили на експертизу.

На щастя, жертва ДТП серйозних травм не зазнала. Після надання медичної допомоги була відпущена додому.

Зловмисника затримано. Вирішується питання про оголошення йому підозри одразу за двома статтями Кримінального кодексу: порушення правил безпеки дорожнього руху (ст.286) та незаконне зберігання, перевезення психотропних речовин (ст.309).

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: