На скільки для тернополян подорожчає кабельне телебачення

Опубліковано:
16 Листопада, 2018

Незабаром тернополяни будуть більше платити за кабельне телебачення. Оскільки ростуть тарифи, росте і оплата за різні види послуг, – пише Терен.

Як повідомила «Економічна правда», посилаючись на Асоціацію правовласників і постачальників контенту, плата за кабельне телебачення, IPTV та інші технології телебачення з 1 січня 2019 року може зрости на 15-40%. Дана сума залежить від регіональних особливостей, різних економічних показників провайдерів. Ці тарифи зростуть і через підвищення оплати за використання інтелектуальної власності. Крім того, необхідно збільшити заробітну плату працівникам, а ще збільшилась оплата за електроенергію.

Відтак мінімальним тарифом для кабельного телебачення може бути близько 56-70 грн, все залежить від благополуччя певного регіону. Оскільки провайдери витрачають певні кошти на купівлю прав на ретрансляцію розважальних іноземних каналів, що вартує певних коштів, ці тарифи можуть зрости.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кабельне, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телебачення, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: