Тернопільські водії маршруток продовжують хамити пасажирам (Фото)

Опубліковано:
16 Листопада, 2018

Тернопільський водій маршрутки нахамив пасажирці. Про це вона розповіла у спільноті Тернопільські плітки, – пише Доба.

З’ясувалось, що через перекриття вулиці Руської у центрі водій повідомив, що більше не поїде далі. Відтак, жінка стала вимагати повернення коштів. Чоловік гроші повертати не захотів. 

—  Сіла біля 6 магазину на маршрутку доїхали ми до ж/д вокзалу як шофер відмовився їхати дальше тому що у центрі перекрили дорогу я попросила шофера повернути гроші за проїзд на що мені було сказано що гроші повертати він не збирається зі своєї кишені що йому всерівно сказав щоб я брала свій квиток і йшла звідси я пояснила що я тільки сіла у маршрутку що я хочу щоб гроші мені повернули я не доїхала до свого місця призначення і навіть двох зупинок теж на що він відповів мені що я дурна чи що я тримала себе в руках як могла не хамила, зверталася на ви я дістала телефон щоб сфотографувати його він показав мені середній палець а потім і взагалі послав на х** в мене слів не було чесно, — зазначила София Харик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хам
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: