На Гусятинщині триває ремонт гідротехнічних споруд (Фото)

Опубліковано:
16 Листопада, 2018

У Копичинцях Гусятинського району триває капітальний ремонт шлюза-регулятора та проїжджої частини моста через річку Нічлава. На якому етапі ремонтні роботи ознайомився голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час робочої поїздки на Гусятинщину.

«Проект почали реалізувати минулого року за рахунок державної субвенції та коштів, виділених з місцевого бюджету. Вартість усіх робіт становитиме близько 2 мільйонів гривень. Завершити проект плануємо до кінця року», – зазначив Степан Барна.

Також, щоб покращити саніт

null

Фото з мережі Інтернет

арний стан і підтримати сприятливий гідрологічний режим річки Нічлава, цьогоріч розпочали капітальний ремонт-розчистку ложа ставу. Вартість проекту – більше 1 мільйона гривень за кошти з місцевого бюджету та державної субвенції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гідротехнічні споруди, #Гусятинщина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: