Приміщення діючого пабу в Тернополі продадуть за рекордну ціну

Опубліковано:
16 Листопада, 2018

Їздити новими автобусами вже незабаром зможуть тернополяни. Придбати новий пасажирський транспорт для нашого міста можуть за гроші, виручені з продажу колишнього ресторану «Україна». Мерія запропонувала діючим орендарям за 30 млн.грн викупити приміщення.

Колишній ресторан «Україна» вже понад 6 років орендують під паб «Файне місто» (хоч у ЗМІ часто казали, що приміщення давно вкрадене власниками пабу). Оскільки приміщення досі належало місту, заклад регулярно сплачував у тернопільський бюджет чималу суму.

Тепер орендарям готові продати комунальне майно теж за кругленьку суму – більше 30 тис. грн. за квадратний метр. Наразі це найвища ціна на приміщення міста за всю історію Тернополя. Для порівняння, завод «Оріон», який нещодавно продали на торгах, оцінили в 1425 грн за кв.м.

Виручені з продажу колишнього ресторану «Україна» кошти автоматично надійдуть в міський бюджет. А звідти міська влада зможе направити їх чи на освітню, чи на медичну галузь, чи на такі необхідні сьогодні Тернополю – нові автобуси. То ж купівля в місто 20-ти автобусів для пасажирських перевезень, зараз залежить від того, чи погодяться діючі власники пабу «Файне місто» викупити орендоване ними приміщення закладу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приміщення, #ресторан, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: