Підприємців Тернопільщини закликають на мітинг під ОДА, щоб відстоювати свої права

15.11.2018 16:59   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Підприємці Тернопільщини солідарні з колегами з інших областей України і закликають відстроювати свої права! Малий та середній бізнес завжди був і є основою економіки держави. Це найбільш сумлінні платники податків. Завдяки їхнім відрахуванням наповнюються місцеві бюджети. Центральна ж влада намагається поставити підприємців на коліна – невиправданими штрафами та перевірками.

Окрім шалених штрафів держава підготувала нам ще один сюрприз! Це розпорядження Кабінету Міністрів України № 649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення», яке почало діяти з 5 жовтня 2018 року. Розпорядженням передбачено, що перевірки будуть комплексні – за участю Держпраці, Податкової, Пенсійного фонду, Нацполіції та органів місцевого самоврядування.

Для тих, хто не знає або забув, нагадуємо! Штраф за недопущення до перевірки складає 372 300 гривень. За одного неоформленого працівника – 111 690 гривень. За кожну помилку при складанні документу або його відсутність на робочому місці – 3723 грн. 

Закликаємо Вас цю ситуацію змінювати! Ми самі повинні бути господарями свого життя!

Вимагаємо мораторію на перевірки для малого бізнесу!

Для цього запрошуємо Вас прийти на МІТИНГ під Тернопільську обласну державну адміністрацію 26.11.2018 року, час - 13:30!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі