Всесвітній день жіночого підприємництва

Опубліковано:
15 Листопада, 2018

Київ – Україна, 19 листопада – Амбасадорки WED глобально працюють для розповсюдження місії WED з метою натхненної підтримки жінок та дівчат стати активними учасниками економіки, шляхом залучення мережі жінок-лідерок, новаторок та підприємниць для започаткування стартапів, сприяння економічній експансії та розвитку громад у всьому світі. Щоб досягти цієї амбіційної мети, WED будує та каталізує життєві мережі однодумців та організацій, що дає змогу жінкам бізнес-лідеркам реалізувати свій потенціал та змінити світ.

Кількість Амбасадорок зростає і нині святкування WED проводиться у 144 країнах та 110 міжнародних університетах. Ми скликаємо бізнес-лідерок, державних службовців та громадянське суспільство, щоб співпрацювати та знаходити рішення у важливих сферах екосистем підприємництва, освіти та формування політики для жінок, які працюють в бізнесі.

Зібрання руху WED в Нью-Йорку 17 листопада в Організації Об’єднаних Націй об’єднало гостей і відомих прихильників: Боббі Браун, генеральний директор Beauty Evolution, колишній генеральний директор та головний творчий керівник косметики Боббі Браун, актриса Голді Холм, переможниця премій Академія та “Золотий глобус”, директор, продюсер та засновник Hawn Foundation, Люсі Джарвіс, перша жінка телевізійний продюсер, переможниця премії “Пібоді”, Джессі Драпер, партнер-засновниця Halogen Ventures, засновниця “Founder Valley Girl Ventures & Venture Girls Inc.”, баронеса Сандіп Верма, Голова підкомітету з зовнішніх питань Європейського Союзу, член Палати лордів та багато інших титулованих осіб.

“Історично жінкам в усьому світі недоплачують, їх недооцінюють. Ми віддано та рішуче спрямовані до зміни цього глобального дисбалансу”. – Венді Даймонд, засновниця Міжнародного дня жіночого підприємництва.

Метою для Амбасадорок WED в України у 2018 році є стратегічне масштабування та поглиблення впливу організації WED на глобальному рівні.

В Україні жінки-підприємниці збираються разом у Києві в будинку урочистих заходів Кабінету Міністрів України, щоб відсвяткувати, підтримати та розширити можливості жінок-підприємниць у регіоні. Вероніка-Олена Марчук була обрана Амбасадоркою Дня жіночого підприємництва у 2018 році, вона представляє Київ, Україну.

Вероніка-Олена Марчук розпочала низку ініціатив та кампаній у підтримку підприємницького розвитку та підтримки жінок в Україні. Визнаний підприємець та провідна у власній сфері  бізнесвумен, Амбасадорка WED Вероніка-Олена Марчук, об’єднує безліч досвідів, що є сприятливою можливістю для інноваційного розвитку підприємницьких справ жінок.

null«Наша головна мета – збудувати мережу жінок-підприємниць в України, яка ефективно співпрацюватиме з Європою, Америкою, країнами Сходу й Азії, підтримати їх в реалізації власних задумів та ідей, надихати жінок до підприємницької діяльності, показувати приклад можливостей через досвід підприємництва членів Амбасади. Ми працюємо для того, щоб допомогти жінкам стати активними учасниками економіки, ініціювати стартапи, популяризувати спільноту по всьому світу. Ми прагнемо створити новий образ української жінки-підприємниці, який би займав рівні позиції у світовій бізнес-спільноті, мав переконливе підґрунтя для рівних прав у бізнесі з чоловіками», – прокоментувала святкування Вероніка Марчук – президент «Міжнародної амбасади жінок-підприємців України» та найвідоміша українка в Польщі, адвокат, продюсер, член Польської Академії Фільму, Голова правління “Товариства Друзів України в Варшаві, Амбасадорка Польської мережі жінок-підприємниць.

Вероніка-Олена Марчук

Підприємниця, адвокат, президентка Міжнародної Амбасади Жінок Підприємниць в Україні, генеральний директор Польського бізнес-центру у Києві, відома активістка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #зустріч, #київ, #підприємництво
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: