Для чого українським націоналістам єднання?

Опубліковано:
14 Листопада, 2018

Націоналістам не личить вічно гратись у боротьбу заради боротьби. Потрібна перемога. Мета в Партії “Правий сектор”, як і у партії “Національний Корпус”, ВО “Свобода”, С14, ОУН, КУН єдина – ми її зафіксували у Національному Маніфесті. Велика національна держава!

Ця мета, без перебільшення, глобальна. Йдеться про революційні перетворення і держави, і суспільства. Про конструювання нової системи за бурхливих умов, між двох світів – ворожого рузского міра та непередбаченого ЄС.

Чи вистачить націоналістам кожному поодинці кадрів, ресурсів, інтелектуального капіталу, суспільної підтримки для великої Української Держави? Для її здобуття, закріплення та розбудови?

Так заведено, автентичний український націоналізм є інтегральним. Тобто всеохопним. Згідно з витоками ідеології всіх націоналістичних партій соромно задовольнятися частковими результатами. Тільки цілковите самоутвердження української нації, у всіх сферах життя. Ложка джерельної води не змінить якості, перепрошую, діжки з фекаліями. Не пара протиснутих законів, але взяття влади. Чим довше у правому таборі не можуть досягти компромісів – тим довше великі цілі лишаються великими словами.

На мою думку, термінове стратегічне завдання згуртуваних навколо Національного Маніфесту організацій – спільна праця над створенням ядра майбутньої системи українського національного відродження та державотворення.

Тому… Або будь-які розбіжності будуть подолані мудрістю кожного з нас, або програє не ПС, НК чи Свобода. Програє Нація. 

Андрій Тарасенко, Голова Партії “Правий сектор”, член Проводу НВР “Правий сектор”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правий сектор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: