Фізико-математичний факультет ТНПУ святкував 30-річчя одної із кафедр

Опубліковано:
14 Листопада, 2018

Минулого тижня відзначала ювілей кафедра інформатики та методики її навчання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Заходи, присвячені урочистості тривали весь тиждень.

У понеділок 5 листопада на факультеті було відкрито алею слави, де розмістили портрети видатних випускників та інформацію про їх життєві успіхи. Про історію та здобутки  кафедри розповідали її завідувач Надія Балик та декан факультету Мирон Гром’як. Гості записали прогнози-побажання на тему: якою буде ювілярка через 30 років. Коли цей термін скінчиться – перевірять, чи всі вони здійснилися.

06 листопада у соціальних мережах відбувся флешмоб “Привітай кафедру інформатики” , а на базі факультету провели  конкурс студентських стартапів «Від ідеї – до успіху».

07 листопада провели зліт випускників та урочисту академію.  Було встановлено рекорд Тернополя: найбільша кількість випускників різних років одного факультету, зібраних одночасно на одній локації ( зафіксовано 194 випускники 40-ка різних років випуску). Гості вітали ювілярку, врчали подарунки. Наприклад, ректор університету Богдан Буяк вручив сертифікат на 20 нових комп’ютерів. Присутні ділилися своїми життєвими успіхами та історіями, теплими спогадами спогадами, а також смакували святковий торт.

8-9 листопада проводилась міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання: досвід, тенденції, перспективи.»

Також у ніч з 8 на 9 листопада в університеті діяли пізнавально-розважальні локації в рамках програми «Ніч в університеті». Всього їх було шість: «Клуб любителів астрономії», «Співаємо разом», «Клуб успішних людей», «GamerHall», «NightDancer» та «Поєдинок з комп’ютерних ігор».

За словами організаторів та учасників урочистостей, святкування вдалося!

null

 

null

Фото: Максим Скасків

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНПУ, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: