На Тернопільщині люди перекрили дорогу, бо нічим їздити до райцентру (Відео)

14.11.2018 10:43   Джерело: МедіаТОР
Опубліковано : Новини Тернопілля

Жителі села Нові Петликівці перекрили дорогу Тернопіль- Івано-Франківськ. На таку акцію люди вийшли, бо до їх села не їздить жоден автобус. Вони змушені самостійно добиратися до головної дороги, а це п’ять кілометрів, - пише МедіаТОР.

– Автобус не ходить майже три місяці, люди ходять пішки, аби добратися до райцентру чи Тернополя. Раніше автобус возив і діток з сусіднього села Пушкарі, які навчаються в нашій школі. Тепер і ті змушені ходити пішки, а це зранку і після обіду щодня, – каже Марія Чайківська.

Неодноразово жителі села їздили до Бучацької районної адміністрації, та там, за словами місцевих, нічого не обіцяють. Тому нині люди вийшли на заплановану акцію протесту.

Зазначимо, до 28 серпня в село їздив автобус зранку і відвозив людей до Бучача. Однак водій відмовився надалі надавати послуги перевезення.

Наталя Борсук


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: МедіаТОР  

Коментарі