У Тернополі побили собаку (Фото)

Опубліковано:
13 Листопада, 2018

11 листопада в церкві Успіння Пресвятої Богородиці на вулиці Острозького побили собаку, повідомляють у спільноті в фейсбуці Ноїв Ковчег – Хатіко – Дичків.

«Під час дитячої Служби Божої в храм забігла бездомна собака. Зауважу, що вона була дуже дружелюбною і чемною, ніякої агресії не проявляла. Один з Отців, що сповідали (О. Василь) приласкав її. Відчувши захист і тепло, собака заснула біля його ніг. Але не всім це виявилось до вподоби. О. Володимир Юркевич підійшов і почав копати собаку ногами на очах у всіх парафіян та дітей. І навіть після цього, агресії від неї не було ніякої. Вона просто побігла в інше місце. За кілька хвилин, на всю церкву, почулося жалісне скавуління собаки. Його за шкіру, за вуха жорстоко тягнув «ревний, побожний» парафіянин Володимир Греля. В його очах була лють та злоба.» – йдеться у пості.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: