У школі села Струсів на Теребовлянщині відбулося відкриття виставки картин місцевого художника

Опубліковано:
13 Листопада, 2018

5 листопада  у Струсівській санаторній школі-інтернат відкрили виставку картин місцевого жителя Ігоря Бавдиса «Любов до рідної землі». Ініціатор та організатор виставки  – завуч школи Оксана Бурега.

В експозиції представлено 22 роботи – пейзажі, місцеві краєвиди тощо.

Заслужений майстер народної творчості України Михайло Кульчицький, який виступив на церемонії відкриття, дав хорошу оцінку роботам живописця. 

Побачити полотна талановитого односельчанина протягом тижня приходило чимало людей. Свої враження та емоції вони залишали у книзі відгуків. Ось один із них (відгук Ірини Скасків):

«Дивлюся …насолоджуюся…умиротворююсь… Ці чудові пейзажі по-особливому заспокоюють, дарують внутрішню насолоду… Коли хочеться зарядитися добрим настроєм, позитивом та натхненням, я часто прогулююсь стежинами рідного села , милуюся краєвидами, спілкуюся з природою, насолоджуюсь красивими митями. Ось і зараз, споглядаючи картини Ігоря Бавдиса, на яких зображена краса нашого краю, навколишньої природи , я ніби побувала на прогулянці, відчула якусь тиху радість, ніжність та тепло… навіть захотіла сісти в човен, що на одному з полотен, та поплисти подалі від життєвих клопотів та сумних думок… назустріч чомусь світлому та доброму… Дякую автору за картини-нагадування, що край, в якому живемо – прекрасний».

Показ картин триватиме ще декілька днів, оскільки кількість бажаючих ознайомитися з ними постійно збільшується. 13 грудня заплановано провести таку ж виставку в районному центрі.

null

 

null

 

null

 

null

 Максим Скасків, фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #картина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: