На Тернопільщині презентують Новий економічний курс України (Наживо)

Опубліковано:
13 Листопада, 2018

На Тернопільщину з робочим візитом приїхала лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Політик презентує Новий економічний курс України, – пише МедіаТОР.

В основу Нового курсу України закладено інноваційний, а не сировинний тип розвитку економіки. Лідер «Батьківщини» звертає увагу на те, що модель сировинного розвитку економіки – не вигідна для країни і не має майбутнього, адже «чим більше ми  вирощуємо сировини, тим нижча її ціна, тим нижчий попит і як наслідок – мізерний прибуток».

Юлія Тимошенко чітко окреслює першочергові кроки формування інноваційної економіки: «Має бути створене Міністерство інноваційного розвитку, робота якого докорінно відрізнятиметься від наших структур і міністерств радянського типу. У нове міністерство мають прийти найінтелектуальніші люди країни, які точно знають, як розвиваються інновації, як функціонують інформаційні технології».

Не менш важливо, на думку Тимошенко, виграти у світі конкуренцію за людину та її інтелект.

Окрім презентації Нового економічного курсу у Тернополі програма візиту передбачає зустріч із громадою міста Теребовля. Дискусія відбудеться о 14:30 біля пам’ятника Князю Васильку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: