Київські молодики помстилися за заборону продавати алкоголь у нічний час (Фото)

Опубліковано:
12 Листопада, 2018

Перші наслідки заборони продажу алкоголю у нічний час вже добре відчули на собі столичні магазини. Днями в одному з них любителі міцних напоїв не стали миритися із рішенням Київради і влаштували погром у торговельній залі:

“О 2 годині ночі невідомі увірвалися в супермаркет “Еко Маркет” на вулиці Дорогожицькій 13, і почали громити все і битися з охороною. Як стало відомо, хлопцям годину назад до того, як відбулося, зробили зауваження що алкоголь не продається, а вони сказали що скоро повернуться”, – йдеться в коментарі до фото на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

Як видно на знімках, невиховані “покупці” справді завдали чималих збитків магазину: вхідні двері тримаються тепер “на чесному слові”, продавчиня посеред ночі прибирає за ними розкиданий товар.

Не в змозі втихомиритися, чоловіки перевертали й пляшки, судячи з усього – на підлозі помітні вологі сліди, можливо, пролили те, що не вдалося купити.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #гопота, #київ, #магазин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: