До трьох років позбавлення волі засуджено шахрайку, що обдурила 11 тернопільських пенсіонерів

Опубліковано:
12 Листопада, 2018

Тернопільським міськрайонним судом за принципової позиції Тернопільської місцевої прокуратури засуджено за шахрайство  жительку одного зі сіл  Житомирської області.

Розслідуванням встановлено, що зловмисниця  за попередньою змовою із іншим учасником злочину з березня по квітень 2017 року, шляхом обману та зловживання довірою жителів м. Тернополя заволоділи їх грошовими коштами в розмірі майже 100 тис грн. Гроші видурювали  під приводом відшкодування шкоди заподіяної постраждалим та не притягнення до кримінальної відповідальності близьких родичів (дітей) потерпілих, за нібито спричинення ними тілесних ушкоджень.

В ході досудового слідства  встановлено, що від дій злочинної групи постраждало 11 осіб, більшість з яких – особи похилого віку.  Адвокати з Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в інтересах потерпілих звернулися із цивільними позовами про відшкодування шкоди завданої кримінальним правопорушенням.

Суд погодився з позицією державного обвинувача та призначив покарання у виді трьох років позбавлення волі, за вчинення обвинуваченою кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190 КК України. Також   судом  задоволено цивільні позови про відшкодування шкоди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вирок, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: