Подробиці смертельної аварії на Кременеччині

Опубліковано:
12 Листопада, 2018

20-річний водій збив на смерть людину і втік, покинувши авто.

Ввечері 9 листопада у Почаєві, що на Тернопільщині, сталася трагічна ДТП: 25-річний велосипедист загинув внаслідок наїзду легкового автомобіля. Заступник начальника Кременецького ВП ГУНП у Тернопільській області Віталій Валецький прокоментував подію: “20-річний мешканець Почаєва, рухаючись на авто “Мерседес” на польській реєстрації, збив велосипедиста, який загинув на місці. Водій справді втік з місця події. Як пізніше пояснив – бо злякався і був в стані стресу. Авто знайшли на одній із вулиць міста. Оперативно встановили особу та знайшли й водія. Він був тверезий.

Водія “Мерседеса” не затримували, бо той відразу в усьому зізнався і розкаявся. Окрім того, кажуть, що на місці трагедії зібралося багато людей, тож невідомо чим все могло б закінчитися для молодого чоловіка, якби він залишився на місці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: