Тернополянин відпросився у роботодавця, щоб обікрасти його

Опубліковано:
11 Листопада, 2018

24-річний житель обласного центру працював на станції техобслуговування. На вихідні відпросився у керівника, мовляв, потрібно поїхати у справах до іншого міста. Саме в цей час хтось обікрав СТО, завдавши збитків у кілька тисяч гривень. Зникли два зварювальних апарати, пристрій для вирівнювання автомобільних дисків та інше майно.

Читайте також

В Чорткові розшукують невідомого, що поцупив з офісу 2 ноутбуки (Відео)

На причетність молодика до крадіжки свідчило і те, що, проникаючи в приміщення, хтось відважив пластикове вікно ломом, який напередодні зник зі станції.  По-друге, була пошкоджена камера відеоспостереження. Ще одна важлива деталь – використання злодієм специфічного ключа, яким замикали двері тимчасової споруди СТО і який мали працвники.

Як виявилось згодом, зловмисник ретельно спланував крадіжку Щоб відвести від себе підозру, молдик спеціально відпросився у роботодавця. Знаючи, де знаходиться камера відеоспостереження, пошкодив її. Проте уникнути відповідальності не вдалося. Частину краденого поліцейські вилучили.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: