Михайло Апостол назвав політичну корупцію страшнішою за бюрократичну

Опубліковано:
11 Листопада, 2018

Радник міністра МВС доктор філософських наук Михайло Апостол став гостем програми «Точка зору» на каналі I-ua.tv. Темою обговорення в прямому ефірі стала «Політична корупція як явище владного піару».

«Раніше я й сам не замислювався над тим, що страшніше: бюрократична корупція, за яку передбачена кримінальна відповідальність, чи політична, з якою стикається практично все суспільство, особливо перед виборами, під час виборів», – зізнався Михайло Апостол.

До того ж це явище характерне не лише для українського чи пострадянського суспільства – воно поширене в усьому світі. «Це і передвиборчі обіцянки, і набивання собі вищої ціни…», – уточнив гість програми.

На думку науковця, політична корупція значно страшніша від бюрократичної. При тому за політичну корупцію кримінальна відповідальність не передбачена.

За словами Михайла Апостола, бюрократична корупція випливає із політичної, адже передбачає використання своїх владних можливостей для власного збагачення. Тому й така велика кількість охочих потрапити у владу, вважає науковець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #корупція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: