«Правий сектор» допоміг вирішити питання транспортного колапсу в Тернополі

Опубліковано:
9 Листопада, 2018

Два дні тривали дебати на засіданнях комісії із вирішення транспортного питання в Тернополі. Влада разом із перевізниками та громадськістю шукали шляхи вирішення транспортного колапсу, що виник у місті. До обговорення долучився і “Правий сектор”. На заключному засіданні 8 листопада сторонам все-таки вдалося дійти згоди.

Одним із важливих рішень, прийнятих комісією та узгоджених із громадськістю, стало створення волонтерської моніторингової групи, в яку зможуть увійти всі охочі тернополяни. Група здійснюватиме контроль за якістю перевезення, за кількістю пасажирів та надання їм білетів. Адже часто проблема трапляється саме через незнання даних пасажирообігу. Вірогідно, через це у перевізників виникає нестача коштів та борги. Зібрані статистичні дані будуть оприлюднені. Координаторами в даному процесі виступатимуть представники “Правого сектору”.

Невирішеним питанням залишається встановлення нових тарифів на транспорт, які будуть обґрунтовані згідно з цінами на паливо, на обслуговування автобусів та заробітну плату водіям. Також “Правий сектор” та громадськість заявляють про некомпетентність начальника управління транспортом Мединського Ігоря Григоровича та вимагають його звільнення. Це є логічним рішенням із огляду на те, що Мединський був не в змозі врегулювати конфлікт, а отже і не повинен займати це посадове крісло.

Нагадаємо, що через раптове підвищення тарифів люди вимагали повернути ціну до попередньої, що не влаштувало перевізників. Як результат – два дні у Тернополі не курсували маршрутні таксі. 8 листопада водії таки виїхали на маршрут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #колапм, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правий сектор, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: