Посол США поділилась з тернопільськими викладачами секретами швидкого вивчення англійської мови (Фото)

Опубліковано:
9 Листопада, 2018

Як покращити рівень викладання англійської мови в українських вищих навчальних закладах обговорили під час круглого столу викладачі Тернопільського національного економічного університету разом з послом США в Україні Марі Йованович та головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Барною.

Під час заходу акцентували на важливості обміну досвідом, стажуванні студентів за кордоном та професійному розвитку викладачів.

За словами Степана Барни, для Тернопільщини важлива якісна підготовка майбутніх фахівців у місцевих вишах та хороший рівень викладання іноземної мови.

«Завдяки знанню іноземних мов для українців відкриваються нові можливості заявити про себе професійно, залучати інвесторів та налагоджувати зв’язки з іноземними партнерами. Зокрема, лише за перше півріччя зовнішньо-торгівельний оборот між Тернопільською областю та американськими компаніями склав 6,2 млн. дол. Окрім цього, за останні 2 роки Тернопільщина залучила майже 190 млн. грн. в рамках міжнародної технічної допомоги», – зазначив Степан Барна.

Нагадаємо, що Посол США в Україні Марі Йованович перебуває сьогодні з робочим візитом у Тернополі. Вона взяла участь в офіційному відкритті McDonald’s та ярмарку вакансій для органів місцевого самоврядування.

null

 

null

Більше фото

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посол, #тернопіль, #тернопільські новини, #університет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: