9 листопада, в День української писемності та мови, тернополян закликають написати диктант національної єдності

Опубліковано:
9 Листопада, 2018

9 листопада, в День української писемності та мови, тернополян закликають долучитися до диктанту національної єдності. Його проводитиме «Українське радіо». Розпочнеться проект об 11.00, а текст радіодиктанту читатимуть об 11:30. Координатор проекту Аліна Акуленко каже, що радіо диктант звучатиме із радіостудії на Хрещатику, 26, такою його також можна буде бачити по телевізору, слухати й дивитися на сайтах суспільного радіо і телебачення в Інтернеті. Текст готує і диктуватиме  Олександр Авраменко – доцент Київського університету ім. Б. Грінченка.

Традиційно, диктант потрібно писати тільки від руки, друковані файли не будуть перевіряти. Надіслати роботу на перевірку можна електронною поштою, для цього написаний від руки текст необхідно відсканувати або сфотографувати. Радіодиктант можна писати і надсилати шрифтом Брайля. Адресу, а також детальні умови диктанту повідомлять безпосередньо перед написанням диктанту.

У 2017 на перевірку до «Українського радіо» надійшло 28 999 радіодиктантів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #диктант, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #писемність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: