«Правий сектор» запропонував шляхи вирішення транспортного колапсу в Тернополі

08.11.2018 22:43   Джерело: Правий сектор
Опубліковано : Новини Тернопілля

Транспортний колапс у Тернополі набув надзвичайних масштабів. Із метою врегулювання даного питання була створена спеціальна комісія щодо транспортних питань. На засідання якої прибули представники НВР "Правий сектор", щоби висловити свою позицію щодо даної проблеми.

7 листопада засідання комісії відбулося двічі. Зранку перевізникам запропонували назвати ціну за проїзд, яка б їх влаштовувала. Для цього збори перенесли на вечір. Та перевізники, з якими укладено договори, не з’явилися на повторні збори, чим засвідчили свою неготовність до покращення ситуації у місті.

Слово мав і керівник комунального підприємства електротранспорту у місті Тернопіль. Він зазначив, що підприємство може перекрити нестачу транспорту лише там, де є тролейбусні лінії. Також додав, що кількість пасажирів, які користуються громадським транспортом за день збільшилася вдвічі, а через людський фактор та переповнення транспорту відбуваються і його поломки. Зазначимо, що наразі в місті курсують лише тролейбуси, завдяки яким частково компенсується відсутність маршрутних таксі. У результаті засідання була призначена комісія із питань бюджету на 8 листопада.

НВР "Правий сектор" схиляється до думки, що теперішній керівник управління транспорту Ігор Мединський не спроможний виконувати якісно свої посадові обов’язки, до того ж, на прохання комісії відмовився представити договори з перевізниками. Одним із шляхів вирішення даного питання бачимо перехід сфери перевезення в комунальну власність, задля уникнення подібних проблем. Для того, щоби в подальшому запобігти виникненню дестабілізуючих ситуацій, слід усунути некомпетентних керівників, що засиділися у владних кріслах.

В даній ситуації "Правий сектор" залишає за собою право діяти в інтересах українського народу та задля позитивного і логічного врегулювання ситуації, що склалася.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Правий сектор  

Коментарі