У Кременці п’яний водій намагався втекти від поліцейських (Фото)

Опубліковано:
7 Листопада, 2018

Справжню поліцейську погоню, як у детективі, могли спостерігати сьогодні ввечері кременчани. Причини втікати від правоохоронців у водія таки були: аж 1,66 проміле алкоголю, – пише Терен.

Порушника зупинили та затримали ще до того, як він встиг накоїти лиха. Адже останніми тижнями на Кременеччині стається багато аварій, деякі з них – смертельні.

– Сьогодні близько 18 години поліція наздоганяла та зупинила авто. Водій транспортного засобу знаходився у стані алкогольного сп’яніння (1,66 проміле). Як розповідають очевидці, водій намагався втекти від патрульних. Місце затримання – перехід вулиці Шевченка у вулицю Дубенська, поблизу «старої» лікарні» – пише «Типовий Кременець».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перегони, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: