Відомий тернопільський хореографічний колектив завоював «бронзу, срібло і три золота» на танцювальному чемпіонаті

Опубліковано:
5 Листопада, 2018

Танцювальний колектив “Танго” своїми хореографічними композиціями оживляє майже усі цікаві події міста, де лунає музика та панує позитивний настрій. Тернополяни завжди зустрічають виступи оваціями, адже на сцені найчастіше танцюють діти та підлітки. Свою майстерність вони відточують на майже щоденних тренуваннях. Колектив частий гість на різноманітних конкурсах і фестивалях танцювального мистецтва. На початку листопада “Танго” зірково виступили на І турі Чемпіонату України з хореографічного мистецтва “Аrt-dance, 2019” у Хмельницькому. Їх здобутки -бронза, срібло і три золотих медалі. 

Керівник “Танго” та “Рожевої пантери” Любов Гриневич-Борисяк поділилась радістю від першої перемоги у цьому чемпіонаті у соціальній мережі: “Сьогодні був чудовий день! Переможні номери були премєрними, і це доводить, що наші діти – справжні професіонали! А ще, ми отримали безліч компліментів від журі, організаторів, керівників та батьків дітей з інших колективів! Ще кілька років тому я й мріяти не могла, що моїх учнів оцінюватиме сам Раду Поклітару. А сьогодні ми вітались, спілкувались, обнімались і отримували нагороди з його рук! І от скажіть, що мрії не збуваються?

Чемпіонат проходить у сім етапів – танцюристи змагаються у різних містах України протягом року: Харків, Київ, Івано-Франківськ, Вінниця, Львів, Одеса. Фінал відбудеться у Києві 11 травня 2019 року. Колективи, які у відбірковому турі отримали звання “Золотий чемпіон”, проходять у фінал, де змагаються за призовий фонд у сумі 140000 грн.

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ТАНГО, #танці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: