Безпека – понад усе: на Тернопільщині облаштовують шумові смуги та пішохідні переходи з пластику

05.11.2018 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Цьогоріч дорожники області повністю відремонтували дорогу від Тернополя до кордону з Хмельниччиною. Нагадаємо, що ця ділянка траси М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка є частиною транснаціонального коридору  GO Highway, який з’єднує українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині.

Для забезпечення безпеки руху на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області підрядні організації наносять пішохідні переходи холодним пластиком. Такі пішохідні зони мають покращену видимість, а також – довший термін експлуатації (їх зазвичай оновлюють раз в три роки, тоді, як звичайна розмітка служить в рази менше).

На відновленій трасі у зоні пішохідних переходів також наносяться шумові смуги. Яскраві червоні смуги, що влаштовуються на дорожньому покритті у декілька рядів, спричиняють вібрацію та шум при наїзді на них колесами авто, чим привертають увагу водія та примушують його зменшити швидкість перед пішохідним переходом.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області вкотре звертається до водіїв з проханням не порушувати швидкісний режим. Пам’ятайте, що перевищення швидкості та ризиковані маневри часто призводить до непоправних втрат. Звертайте увагу на дорожні знаки.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі