У реанімації померла водійка, яка в Озерній потрапила в ДТП

Опубліковано:
5 Листопада, 2018

27-річна водійка Audi Ольга Внук померла у реанімації Зборівської лікарні. Лікарі боролись за її життя кілька годин після ДТП. Однак врятувати не змогли, – пише Файне місто.

Сиротами залишились двоє маленьких дітей.

Нагадаємо, грубе порушення правил дорожнього руху стало причиною дорожньо-транспортної аварії. У Зборівському районі, на трасі Львів-Тернопіль, 1 листопада близько 11:00 не розминулися дві іномарки. Уникнути зіткнення не вдалося.

За словами правоохоронців, водій автомобіля Audi-100 рухався в напрямку Львова. В якийсь момент кермувальниця пішла на обгін, перетнувши суцільну смугу.

Жінка виїхала на зустрічну, якою в той момент їхав інший транспортний засіб – SUBARU Forester. Водій SUBARU спробував уникнути зіткнення. Кермувальниця Audi, тікаючи від удару, виїхала на узбіччя іншої смуги, проте транспорт занесло і вона врізалася в зустрічний автомобіль.

Читайте також

Через сильний туман і мряку сталась ДТП

В момент ДТП в Audi була лише Ольга. Її без свідомості та з підозрою на перелом кісок тазу госпіталізували до лікарні. Невдовзі медики виявили у жінки полі травму та сильну внутрішню кровотечу.

В іншій іномарці було двоє людей. Постраждав водій – у нього перелом ребра, закрита черепно-мозкова травма, садна обличчя і забій грудної клітки. Пасажир з цього авто за меддопомогою не звертався.

Чи були обидва водія тверезими за кермом, у поліції поки не кажуть, адже чекають на офіційні висновки експертизи. Їх, до речі, у справі буде чимало. Це і судово-медичні, автотехнічні, трасологічні. І лише за їхніми результатами слідчі зможуть зробити висновки і щодо винуватця ДТП. Якщо ним виявиться загибла водійка Audi, справу скоріш за все закриють у зв’язку зі смертю обвинуваченої. Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: