Тернополяни просять розширити дорогу на одному з перехресть, щоб ліквідувати затори

Опубліковано:
5 Листопада, 2018

Тернополяни просять розширити дорогу на перехресті вул.. Тарнавського-Пушкіна, щоб ліквідувати затори. Відповідну петицію зареєстрували у міській раді:

«В ранковий час дуже великий рух по вул. Танавського в напрямку центру. Але багато водіїв повертають на вул. Пушкіна, оскільки возять дітей до 11-ї школи чи де-інде. 

Відповідно, виникає затор на цьому Т-подібному перехресті, оскільки автомобілі, що їдуть зверху чекають, поки перший водій поверне на ліво. 

Пропонується зробити в цьому місці роз’їзд. Тобто на протязі 20-30 метрів розширити полосу (зробити 2-й ряд) навпроти повороту на вул. Пушкіна. . Там є місце, можливо пересунути пішохідну доріжку. 

Таким чином, машина повертає на ліво ( на Пушкіна) стоїть в лівій полосі, прпопускаючи тих, хто їде вверх, прямо. Ті, хто їдуть вниз в сторону вул. Злуки оминають її правим рядом. 

Така річ зроблена на такому ж перехресті на вул. Симоненка-Морозенка ( якщо повернути зі сторони Кременця направо до Подолян», – пише автор петиції Юрій Самуляк.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перехрестя, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: