Жахливу історію розповіла тернополянка Аліна Пилипів. Прикра пригода трапилась з її батьком. Місцева лікар проігнорувала симптоми небезпечної виразки та відправила чоловіка додому, – пише ternopil.news.

Пані Аліна розповіла “історію лікування” в своєму пості в соцмережі:

“Пишу цей пост не для того, щоб покарати лікаря, тому що розумію, що в наш час це нереально. А для того, щоб застерегти інших людей, можливо це збереже бодай одне життя.

Отже, мій батько в п’ятницю в обід звернувся (неофіційно) до гастроентеролога 2 міськлікарні зі скаргами на погане самопочуття і чорний понос, який був уже два дні. Лікар його оглянула, толком нічого не сказавши, приписала 2 кровоспинні препарати, там же їх і вколовши, відпустила на вихідні додому. Тобто вона підозрювала кровотечу! Хірургів чи ендоскопіста вона не закликала, сказавши, що в таку пору дня вже нікого нема.

Каже, ви йдіть додому, лежіть, на роботу не йдіть, ПИЙТЕ БАГАТО ВОДИ та коліть уколи!

Вийшовши з лікарні, батько мені це все розказав. Я подзвонила своїй знайомій лікарці і це все їй розказала. Вона наполягла на терміновій ендоскопії. Завдяки їй і лікарям з іншої лікарні, мій батько залишився живий. Ми ввечері зробили ендоскопію, а там шлунок весь залитий кров’ю! Язва! Батькові в лікарні, вночі з літровими крапельницями стає погано. Його в суботу переводять в реанімацію у важкому стані. Ви собі уявляєте, щоб б було, якби він послухав цю “лікарку” і залишився вдома? Та він до понеділка б не дожив!

Прошу Бога, щоб мій батько одужав.”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пацієнт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: