Відомий тернополянин - фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук поділився авторським рецептом каші з тунцем

02.11.2018 19:57   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Відомий тернополянин - фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук поділився з українцями, які проживають у Чикаго, авторським рецептом каші з тунцем. Він, зокрема, зазначив, що ця страва щодня у його раціоні, полюбляє нею снідати. Готує цю кашу власноруч.

Олег Собчук каже: якщо до гречаної каші додати деякі інгредієнти  - то вона матиме особливий смак.

Зокрема, для приготування страви потрібно:

  • 100 гречаних пластівців;
  • 1 чайна ложка оливкової олії;
  • 2 столові ложки натертого пармезану;
  • 50 г консервованого тунця.

Співак наголошує, що основа страви - не гречана крупа, а гречані пластівці. Їх він заливає  окропом та чекає кілька хвилин. Коли уже каша повністю запариться - додає до неї оливкову олію, шматочки тунця та посипає пармезаном. Олег Собчук підкреслює, що не використовує солі під час приготування страви, бо пармезан і так солони й добре збалансовує смак. Інколи додає ще й декілька скибок нарізаного помідору.

Відомий тернополянин каже, що каша смакує чудово і водночас рецепт дуже простий. Олег Собчук рекомендує його авторську страву приготувати і скуштувати усім.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі