Рецепт кислого борщу від директора Кременецького музею (Фото)

02.11.2018 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

Директор музею в Кременці Андрій Левчук написав на своїй сторінці у фейсбуці рецепт кислого борщу його мами.

«Рецепт такий, - у діжку, посудину закладається ряд четвертин головок капусти, зверху ряд четвертин буряка, знову капусту, буряк... і так до верху. Заливають холодною водою і дають вкиснути. В теплі - неділю, в холоді - дві неділі. Капуста має набратись красноти буряка.

Тоді: варимо хороший, свіжий м'ясний БУЛЬОЙН з костомашкою. (довго, довго на малому вогні, з любов'ю...)

На черзі, квасоля (замочена), картопля, ціла цибуля.

Буряк та капуста шинкується соломкою, коли квасоля майже готова.

В макітру кришим сало (м'ягке), сипимо сіль, цибулю, муку і все розтираємо. Виливаємо в борщ. 
Для кращого аромату ще трошки пережарюємо цибулі з мукою і жиром до рум'яного кольору (цибулю не палимо!). Додаємо та томимо ще з пів години.

Ні сметани, ні перцю, ні лавра!» - йдеться у пості.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі