Юна тернополянка отримала відзнаку Міжнародної премії фотографів Сієни і була єдиним фотографом з України

Опубліковано:
2 Листопада, 2018

Ім’я Анастасії Зазуляк, 19 річної студентки з Тернополя, вже відомо у світі фотографів, адже її світлини неодноразово приносили дівчині перемоги у різних фотоконкурсах. Влітку Настя була, навіть, коучем з фотомайстерності у міжнародному таборі, який проходив у Польщі. Її участь у фотоконкурсі Міжнародної премії фотографів Сієни з фотороботою “Дитяча турбота” принесла успіх не тільки фотографу та Тернополю, а і всій Україні, адже вона єдина представляла нашу країну. Керівник Насті, Василь Стрижко, так коментує цю подію: “Siena International Photo Award (Міжнародна премія фотографії Сієни) – один з фотоконкурсів з найвищою міжнародною участю. У 2018 році надійшло майже 48 000 зображень від любителів та професійних фотографів з 156 країн світу. Вихованка фотостудії «Ікс-позиція», що при Тернопільській міській Станції юних техніків, Анастасія Зазуляк взяла участь і здобула відзнаку «HONORABLE MENTION» у цьому конкурсі в категорії до 20 років (UNDER 20).

Зазуляк Анастасія особисто відвідала церемонію нагородження в італійському місті Сієна, була присутня на урочистому відкритті виставки фоторобіт “Siena International Photo Award”. Фото Анастасії Зазуляк “Дитяча турбота” включено у альбом найкращих фото цього престижного конкурсу у 2018 році.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Анастасія Зазуляк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #зазуляк, #італія, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фото
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: