Відомий тернопільський активіст Ігор Василів жартома і всерйоз про Томос: ми завдячуємо БПП і особисто Президенту

Опубліковано:
31 Жовтня, 2018

Нещадовно TeNews писав, як ставляться відомі жителі Тернопільщини до надання автокефалії Українській православній церкві.

Наш кореспондент поцікавився в відомого активіста, майданівця і волонтера Ігоря Василіва його думкою з приводу цього.

null

Скрін з мережі Інтернет

– Це надзвичайна подія, чудо-Боже, якій ми завдячуємо чіткій лінії партії БПП і особисто гаранту, ми дуже вдячні парламенту України, обласним радам, міським і сільським головам. Томос – надзвичайно важлива штукенція, особливо для греко-католиків які проживають на території нашої області. Низький уклін за це… – прокоментував пан Ігор.

Окрім гострого розуму і великого патріотизму Ігорю Василіву притамане ще і гарне почутя гумору. І це чудово, адже саме радість то і є запорука успішного звершення справ. 

А без жартів активіст задав справді важливе питання: “А якщо чесно, то це важливо, давно треба було щось робити для того щоб Україна мала свою церкву, а московських попів – нафіг, але чи зможемо?”

А треба, щоб змогли!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активіст. автомайдан, #думка, #ігор василів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #томос
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: