У Тернополі днями пройшов Молодіжний форум

Опубліковано:
31 Жовтня, 2018

3 дні у Тернополі проходили для молоді  більше ніж 15-ти областей України продуктивно та цікаво : молоді громадські активісти не лише обмінювались досвідом реалізацій своїх проектів, а й пропонували нові.

З 26 по 28 жовтня у Молодіжному центрі Тернополя учасники слухали корисні лекції, зокрема від засновниці першої тернопільської студії SMM Олексанри Струмчинької. Всі набуті знання вони зможуть використовувати у своїй громадській діяльності.

null

 

null

Приймали у Тернополі цього разу , зокрема, й гостей із Ніжинського молодіжного центру. Які залишились під хорошими враженнями від прогулянок містом та продуктивної праці під час форуму.

null

Організаторами заходу є Громадська спілка “Молодіжний центр Тернопіль” та

«Молодіжний центр розвитку «МІСТ» за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України. Заходи подібного спрямування мають найголовнішу мету — це підвищення рівня громадської активності серед молоді, яка і має створювати майбутнє України.

null

 

null

– Реалізація даного проекту сприяла налагодженню діалогу між

Молодіжними центрами,  та тими організацями й ініціативними групами, які хочуть свторити в себе у місті Молодіжний центр. Ми також почали роботу кола представників Молодіжних центрів з цілої України та громадських організацій над якіснішою роботою Молодіжного центру в нашому місті. Дуже добре, що ми провели Всеукраїнський  Форум розвитку молодіжних центрів вперше в місті Тернополі і тим самим поділились досвідом. – розповідає директор “Молодіжного центру міста Тернопіль” Св’ятослав Абрам’юк.

Актуальність дтакого Молодіжного форуму полягає у тому, що, фактично, діяльність молодіжних центрів розпочалась і вимагає структуризації роботи та отримання досвіду. Одною з головних проблем для підтримки молоді є підвищення якості роботи структур (зокрема молодіжних центрів), які здійснюють діяльність у напрямку розвитку молоді. Тож обмін інформацією, порадами  і досвідом відіграє у цьому неабияку роль вважають організатори.

– Форуми та зустрічі для ініціативних людей, попри загальноприйняту думку, що це даремна трата часу та грошей, є можливістю до комунікації безпосередньої, а не через екрани електронних пристроїв. Форум молодіжних центрів, який відбувся кілька днів тому – це була можливість отримати прикладну та конкретну інформацію, стати учасником своєрідної спільноти, яка дивиться в одному напрямку, а також, чудовий час для мандрів, розширення світогляду та цікавого спілкування. – каже Молодіжний міський голова Тернополя Леся Голик.

Леся Голояд
Фото: Молодіжний центр Тернополя

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активність, #досвід, #ініціативи, #лекції, #молодіжний форум, #молодь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проекти, #розвиток, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: