Через бійку в розважальному закладі тернополянин опинився у лікарні

Опубліковано:
30 Жовтня, 2018

Це трапилось в одному із розважальних закладів Тернополя. Після гри у більярд 33-річний житель обласного центру разом із товаришем підійшли до барної стійки, щоб зробити замовлення.

У цей час із віп-кімнати вийшли двоє молодиків та почали конфліктувати. Їм, мовляв, не сподобалося, як на них подивилися. Один із них вдарив товариша тернополянин. Чоловік лише хотів піднятися зі стільця, щоб заступитися, як удари посипалиьс і на нього.

В результаті чоловік потрапив у нейрохірургічне відділення лікарні із переломом тім’яної кістки черепа, відкритою черепно-мозковою травмою, зламаним носом потрапив до лікарні. Його стан лікарі оцінюють як важкий.

Поліцейські встановили особу нападника. Це 41-річний уродженець Тернопільського району. Йому оголошено підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: