Тернопільській військовослужбовці розповіли про переваги служби за контрактом

Опубліковано:
29 Жовтня, 2018

Знижка 75% на комунальні послуги, безкоштовний проїзд у транспорті, безкоштовне медичне обслуговування, вища освіта за державний кошт. Ці і про інші переваги строкової служби розповіли у Тернопільській артбригаді.

– «Юнаки, дівчата, які призиваються на військову службу за контрактом через Тернопільський об’єднаний міський військовий комісаріат отримують одноразову грошову допомогу у розмірі 15 000, це затверджено програмою «Турбота» міської ради. Виплати здійснюється постійно. Також хочу наголосити, що юнаки, дівчата, які заключають контракт вперше вони в частині ще до 15 000 отримують. Тобто людина заключивши контракт, якщо вона не служила, ще молодих хлопець зразу отримує грубо кажучи 30 000 гривень за те, що він виявив бажання проходити військову службу за контрактом.» – розповів військовий комісар Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату.

Зараз у Тернопільську військову частину А 3215 запрошують на службу за контрактом чоловіків і жінок віком від 18 до 60 років.

Деталі за телефоном – +38 (098) 482 10 03 – відділення по роботі з персоналом.

За матеріалами сюжету телеканалу TV-4.

Детальнішу інформацію ви можете переглянути ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #коетракт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: