Дуже смачно і швидко!
Приготування:
Перегляньте також:
- Піца на сковороді готується дуже швидко: рецепт на вихідні
- Із 1 січня жителі Тернопільщини ліки за програмою медичних гарантій можуть купити лише за е-рецептом
1. Відбираємо міцні яблука, бажано зимових сортів.
2. Складаємо в 3-х літрові банки і заливаємо холодною водою, додаємо 3 ложки солі, 3 ложки цукру, пару лаврових листочків, гвоздику.
3. Закрити кришками і добре потрясти, щоб сіль і цукор розчинилися.
4. Ми залишаємо киснути при кімнатній температурі на тиждень, потім забираємо в холодний підвал.
Через місяць можна їсти, зберігаються до весни.
Смачного!