У холод та дощ сотня хлопців та дівчат боролися за чемпіонство у відкритому чемпіонаті Тернопільської області з регбі

У суботу, 27 жовтня, на полі  спортивного комплексу «Політехнік» відбувся Відкритий чемпіонат Тернопільської області з регбі-7.

28.10.2018 10:13   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Участь в змаганнях взяли чоловічі, жіночі та дитячі команди, а це понад 100 осіб, з таких міст: Тернопіль, Кременець, Львів, Рівне та Івано-Франківськ.

Серед жінок перемогу святкували команда РК «Універ- ТНЕУ» під керівництвом Едуарда Маляра, другу сходинку посіли дівчата з «ДЮСШ-Кременць», треті команда «Львівські Левиці», - пише Тернополяни.

Читайте також

У Тернополі на чемпіонаті змагаються регбісти з чотирьох міст (Відео, фото)

Перемогу серед чоловіків здобули франківчани з команди «Станіславів», другі - РК «Терен» з Тернополя і РК Рівне посів третю сходинку.

Організатори змагань висловлюють вдячність у сприянні в організації змагань голові Тернопільської ОДА Степану Барні, Федерації Регбі Україні та щиро дякують за фінансову і матеріальну допомогу партнерам тернопільського регбі торговим маркам «Опілля» та «Молокія», за те що дають можливість організовувати свято регбі на Тернопіллі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі