Скандальний головний лікар на Тернопільщині безкарно наживається на онкохворих людях

Опубліковано:
27 Жовтня, 2018

Нова медична реформа дала можливість головним лікарям Тернопільщини розпоряджатися на свій розсуд коштами медсубвенцій. Однак, далеко не всі кошти використовуються за призначенням. Така ситуація спіткала й Кременеччину, де лікар Кременецького центру первинної медикосанітарної допомоги вирішив, що може втратити кошти для онкохворих на інші потреби.

Так, головний лікар Віталій Корнійчук направив медичну субвенцію не на ліки для онкохворих, а на премії, зарплату та канцтовари собі і своїм працівникам. Натомість, онкохворі усього району залишилися без медичного забезпечення.

Всі кошти, які були призначені на забезпечення ліками для хворих раком у 2018 році, лікар Корнійчук вже використав на власний розсуд, алюдей у важкому стані залишив без засобів лікування.

Люди з червня не можуть отримати необхідні препарати, а важкохворі не отримуюють морфін, тому що на аптеки, які мали забезпечити хворих цими засобами, досі не перерахували 87 тисяч медичної субвенції.

А ось Корнійчук, перераховує більше півмільйона на господарські видатки. Кинуті напризволяще головним лікарем люди, просять допомоги у влдаи району, але, здається, лікар Корнійчук і там має зв`язки.

Як пише “В курсі”, лікар Корнійчук раніше вже фігурував в корупційних скандалах, коли за посаду санітарки в медзакладі ніби то вимагав одну тисячу доларів. Однак розслідування цього корупційного скандалу все ще триває, а онкохворі люди так і залишаються без життєво необхідних ліків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скандал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: