У Тернополі на чемпіонаті змагаються регбісти з чотирьох міст (Відео, фото)

27.10.2018 15:07   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Савчук

Сьогодні, 27 жовтня, у Тернополі – Відкритий Чемпіонат Тернопільської області з регбі-7 серед жінок, чоловіків та дітей. Змагаються команди з чотирьох міст: Тернопіль, Рівне, Івано-Франківськ, Кременець.

Про подію розповідає виконуючий обов’язків президента федерації регбі Тернопільщини та тренер клубу "Терен" Володимир Крутовський:

Тернопільська "Пивоварня "Опілля", як звично, – офіційний партнер чемпіонату.

null

- Спорт – це виховання характеру і командного духу. Розвиток же спорту на Тернопільщині — це ще й візитівка нашого рідного краю. Це гравці, які роблять Тернопільщину відомою на всю Україну. Наше завдання, як відповідального бізнесу, підтримати таких активних людей. Це наше здорове майбутнє, - зазначив директор з маркетингу «Пивоварні «Опілля» Володимир Гомівка.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Детальніше про чемпіонат і переможчів розповімо по його закінченню.

Нагадаємо, що не нещодавно тернопільський регбійний клуб «Терен» посів 5-ту позицію у загальнонаціональному чемпіонаті з регбі-7.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі