Родина голови Заліщицької РДА володіє солідною нерухомістю

Опубліковано:
26 Жовтня, 2018

У Заліщицькому районі, голова місцевої адміністрації Борис Шипітка небезпідставно вважається одним із найбагатших людей краю. Тільки нерухомості, за офіційними даними, в нього та його родини нараховується чотири об’єкти, які розкидані по чотирьох населених пунктах двох областей.

На главу сім’ї записано житловий будинок у Виноградові Заліщицького району та квартира у Заліщиках (90 кв.  м). Натомість на його дружину Світлану Миколаївну оформлений будинок у Великому Жванчику (Дунаєвецький район, Хмельницька область) та квартира в Дунаївцях (45,2 кв. м). Однак це, як повідомили «Репортеру» місцеві мешканці, далеко не вся нерухомість, якою володіє родина Шипітки. Через «своїх» людей сім’я має стосунок до будинку, переробленого під готель біля водосховища.

Що ж до минулорічних заробітків, які оприлюднені в декларації про майновий стан за 2017 рік Бориса Шипітки, то вони в нього доволі скромні. У минулому році в пана Бориса основні доходи припали на дві заробітні плати. Як голова Заліщицької РДА, він заробив понад 200 тисяч гривень, ще 4241 грн. – від викладацької діяльності в місцевому аграрному коледжі. Також уперше Борис Іванович отримав пенсію – у 2017 році вона сумарно склала 7366 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #декларація, #Заліщики, #нерухомість, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шипітка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: