Аграрій з Тернопільщини Іван Чайківський зустрічався з Вселенським Патріархом Варфоломієм (Фото)

Опубліковано:
25 Жовтня, 2018

Аграрій з Тернопільщини Іван Чайківський зустрічався з Вселенським Патріархом Варфоломієм.

Про це він написав на своїй сторінці ФБ:

– Мав нагоду разом зі своїм другом, теж агарієм, Сергій Іващук побувати на особистій аудієнції у Вселенського Патріарха Варфоломія. Щира, проста та світла людина. Цим візитом ми, українські аграрії, просили благословення і молитви Глави світового православ’я для цілого українського народу за мир та добрі наміри всіх нас. До слова, Патріарх добре орієнтується в українському питанні та щиро вболіває за нашу націю. Емоції переповнюють від спілкування з людиною, яка є одним зі світових моральних лідерів. Подарували Його Святості картину нашого місцевого художника Олег Шупляк “Явління Господа”. Мистецький шедевр з нагоди 1030 -ліття хрещення Руси-України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агропродсервіс, #варфоломій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #томос, #УПЦ, #чайківський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: