Ігор Василів

Ігор Василів

громадський діяч, АвтоМайдан

Як тернопільські чиновники чхали на слова прем'єр-міністра

«Командовать парадом буду я!»

25.10.2018 18:13   Джерело: TeNews
Автор : Ігор Василів

Навесні 2017-го року Volodymyr Groysman на засіданні Кабінету Міністрів заявив, що тендери на ремонти доріг як місцевого, так і державного значення мають відбуватися публічно і прозоро.

Але тернопільські хапуги, вочевидь, по-своєму зрозуміли слова прем'єра про "прозорість" і цього року вигадали власне ноу-хау, як дерибанити бюджетні кошти на розпилі, в прямому сенсі, українських доріг.

Про дану схему розкрадання грошей нам відомо ще з травня цього року, в курсі про неї також і міністр інфраструктури Volodymyr Omelyan, але центральна влада до цього часу так і не вжила жодних заходів, які б унеможливили подальше існування даної схеми. То ж чекаємо на поширення досвіду розпилу бюджетних коштів тернопільськими корупціонерами й на решту території України?

Детальніше про те, як на Тернопільщині планують вкрасти 3,9млн.грн. на ремонті дороги довжиною 1,4км. читайте у блозі активістки Автомайдану Kateryna Butko.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі