Електронні вибори впевнено виграє Наливайченко

25.10.2018 14:23   Джерело: nalyvaichenko.org
Опубліковано : Новини Тернопілля

Лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко посідає перше місце в народних праймеріз – електронному голосуванні загальнонаціонального проекту “Україна Славетна”.

Голосування відбувається в соцмережах. Два місяці поспіль люди обирають саме В.Наливайченка.

“Праймеріз особливо часто використовуються в США. Попередні вибори популярні також у Великій Британії, Ізраїлі, Іспанії, з 2005 року — в Італії, з 2006 — у Франції. Ми робимо їх в Україні», – наголосив координатор загальнонаціонального проекту “Україна Славетна” В. Зубанов.

Голосування стартувало 4 вересня і охопило всі регіони України. Рейтинг відбувався у три етапи: перший – 12 рейтингових політиків, другий – 6 півфіналістів, 3 – фінал – трійка найкращих.

Мета рейтингу: проаналізувати популярність учасників у соціальних мережах та надати можливість лідерам перевірити ефективність діяльності обласних партійних осередків.

“Рух «Справедливість» не фінансується олігархами і не бронює собі місць у замовних рейтингах. Ми довіряємо лише народним голосуванням і непідконтрольним соцмережам. Я вдячний українцям за голоси. Не підведу”, – зазначив Валентин Наливайченко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: nalyvaichenko.org  

Коментарі