Тернопільські «свободівці» разом з однодумцями пікетували Кабмін, вимагали не підвищувати ціну на газ

Опубліковано:
25 Жовтня, 2018

Тернопільські «свободівці» долучилися до пікету під Кабінетом Міністрів, учасники якого вимагали не підвищувати ціну на газ для населення. Взяв участь в акції протесу і нардеп від ВО «Свобода» з Тернопільщини Михайло Головко, про це політик написав на своїй сторінці у Facebook. Він також наголосив на скрутному становищі, в якому знаходиться економіка країни і в якому живуть сьогодні українці, та відзначив, що у той же час керівники «Нафтогазу» отримують великі премії:

«…ми вимагаємо від уряду скасування рішення про підвищення ціни на газ для населення. Абсурдність політики уряду Гройсмана довели до того, що Україна зрівнялася за розвитком з африканськими країнами. Економіку свідомо заганяють у тінь, адже все більше українці хочуть отримувати зарплату в конверті, аби отримати субсидію, бо ніхто не хоче віддати всю зарплату на платіжку на газ. Керівництво Нафтогазу виписали собі премії у 46 млн. $ в той час, як більшість українців не можуть навіть оплатити тарифів. Як народний депутат звернувся до правоохоронних органів про порушення кримінальної справи, але мені всі відмовили через відсутність складу злочину!!! А всі ці премії уже давно переведені в офшори… Олігархи, що зайняли Кабмін і Верховну раду роблять все, щоб українці покинули Україну. Ми їм тут не потрібні!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газ, #київ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пікет, #Свобода, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: