Тернопільська «Батьківщина» долучилась до всеукраїнського руху проти підвищення ціни на газ і тарифів на комунальні послуги

Опубліковано:
24 Жовтня, 2018

В усіх областях України сьогодні відбуваються народні акції. У Тернополі під стінами приміщення ОДА з вимогами громади виступив перший заступник голови обласної ради, керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

«Ми розуміємо, що влада на місцях не має значного впливу на прийняття таких рішень. Але дії нашої політичної сили послідовні. Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко звернулася до голови Верховної Ради Андрія Парубія з вимогою негайно скликати позачергову сесію Парламенту з вимогою ухвалити постанову про мораторій на підвищення тарифів. У свою чергу депутати місцевих рад на Тернопільщині ініціюватимуть відповідні звернення до Президента з вимогою скасувати підвищення ціни на газ на 23,5%.

«Ми розуміємо, що люди ще не відчули цього підвищення, адже ми ще не отримали платіжки, додав – голова фракції ВО «Батьківщина» у Тернопільській обласній раді Михайло Пінь. Але наші дії неголослівні. Ми підготували текст  звернення до  Верховної Ради України, Президента, Кабінету Міністрів та депутатських фракцій у ВР, де вимагаємо прийняти Постанову про мараторій на підвищення тарифів і заборонити уряду приймати рішення спрямовані на доведення за межу бідності українців», – голова фракції ВО «Батьківщина» у Тернопільській обласній раді Михайло Пінь.

На акції також виступив сільський голова Гаїв Шевченківських Богдан Брич, голова ОСББ, директор ПП “Тернопіль Ком-сервіс” Юрій Вересюк та  Зеновій Гладчук , Голова ТОО Спілки бійців та волонтерів АТО «Сила України»

Керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний ознайомив присутніх з проектом рішення Тернопільської обласної ради та текстом звернення до вищого керівництва країни.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

Одночасно з усіма областями пікет відбувався і під стінами Адміністрації Президента за участі лідера партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #газ, #деревляний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пікет, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошенко, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: