Урочисте відкриття Великогаївського ЦНАПу: першою поселилась ластівка

Опубліковано:
24 Жовтня, 2018

На території Великогаївської ОТГ, а саме – у Великих Гаях Тернопільського району, відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Новітня сучасна будівля «виросла» на місці, де була колись старенька сільська рада.

У церемонії відкриття взяли участь заступник міністра соціальної політики Лариса Попова, голова ТОДА Степан Барна, народні депутати України Тарас Юрик, Роман Заставний, заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа, голова Великогаївської ТОГ Олег Кохман, голова районної державної адміністрації Олександр Похилий та голова районної ради Андрій Галайко, представники Центру зайнятості, Головного управління юстиції в Тернопільській області, Держгеокадастру, Пенсійного фонду, податкової служби. На важливу подію зійшлося чимало жителів громади. У концертній частині виступили Народний аматорський хор села та місцевої школи. Після цього священики сіл громади здійснили спільну молитву Божого благословення для працівників та всіх, хто приходитиме сюди у своїх потребах. Також провели чин освячення нової будівлі. Після урочистого перерізання блакитної стрічки всі охочі змогли зайти всередину ЦНАПу, аби ознайомитись із «прозорими» офісами.

– Тут затверджено сто тридцять послуг, які зможуть отримувати громадяни. Ця подія має велике значення для нашої громади, адже у ній проживає понад 11 тисяч осіб, – каже голова Олег Кохман, якому й належала ідея створення Центру. – Що таке «прозорий офіс»? Це єдиний простір з комфортними умовами для відвідувачів. Європейський сервіс, неможливість зловживань та максимальна результативність. Надання усіх адміністративних послуг в одному приміщенні, єдиний алгоритм оформлення документів, забезпечення сприятливих умов в обслуговуванні.

До слова. Нова сучасна будівля віднедавна стала справжньою архітектурною окрасою центру Великих Гаїв. Вона сподобалася не лише жителям села, а й… ластівці, яка вже встигла там звити гніздо в кутику на фасаді, майже під дахом. Птаха поселилась там першою ще навесні. А згідно повір’я, ластівки поселяються тільки там, де живуть добрі люди і з добрими намірами.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Борис Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великі гаї, #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ЦНАП
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: