У поліції розповіли подробиці інциденту під час якого тернополянин погрожував підірвати будинок

Опубліковано:
23 Жовтня, 2018

Вчора на Протасевича, 4 у Тернополі стався жаливий інцидент, під час якого неадекватний чоловік спершу накинувся з ножем на жінку й дитину, а потім погрожував знести у повітря багатоповерхівку.

Як повідомили у патрульній поліції, житель будинку на Протасевича, 4 страждає психічними розладами. Внаслідок чергового приступу, він кинувся з ножем на молоду сім’ю та їхню дитину, а також пошкодив автомобілі, які були припарковані.

Читайте також

У Тернополі чоловік погрожував підірвати багатоквартирний будинок (Відео)

А потім, ще до приїзду всіх необхідних рятувальних служб, чоловік встиг закритися в квартирі. Під час перемовин з патрульними, чоловік пригрозив, що відкрив газ і підірве будинок, після чого повідкручував крани з водою, залякуючи, що всіх затопить, якщо не виконають його вимоги.

Також, окрім шантажу, чоловік викидав з балкону квартири різноманітні речі: банки, одяг, речі домашнього вжитку та погрожувати тим, що зістрибне.

Після кількаразових умовлянь, рятувальники вибили двері до квартири, а інспектори ТОР одразу ж затримали чоловіка та застосували кайданки, оскільки чоловік міг завдати шкоди собі та оточуючим.

Надалі його передали громадянина співробітникам швидкої медичної допомоги та здійснили супровід до медичного закладу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погроза, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #хвороба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: