Смачна випічка! Завжди виходить «на відмінно». Швидко і без особливих зусиль! Ділюся рецептом, забирайте в свою кулінарну скарбничку.

Складові:

– Борошно — 1 чашка

– Цукор — 1 чашка

– Яйце — 3 шт.

– Сіль — 1 щіпка

– Кориця — 1/2 ч. л.

– Ванільна есенція — 1/2 ч. л.

– Крохмаль — 1 ст. л.

– Цукрова пудра — для присипки

Читайте також

Тірамісу класичний. Смакота неймовірна

Приготування

Підготуйте інгредієнти. Нагрійте духовку до 180 ᵒС. Змішайте борошно, сіль і корицю. Якщо додаєте крохмаль, то і крохмаль. Збивайте яйця і цукор, поки маса дещо не посвітлішає і трохи не збільшиться в об’ємі (електровінчик справляється з цим завданням за 3-4 хвилини). Поступово додайте до яєчної суміші борошняну суміш, продовжуйте збивати до однорідності маси.

Яблука або груші очистіть від шкірки і наріжте кубиками або пластинками. Як показала практика, пластинками краще. Роз’ємну форму збризніть рослинною олією і борошном. Форма 22 см в діаметрі, 6 см висота. На дно форми викладіть яблука і залийте тістом. Тісто має повністю покрити фрукти.

Поставте в духовку на 30-40 хвилин (в залежності від характеру вашої духовки). Верх повинен добре підрум’янитися. Перевірте готовність зубочисткою або сірником. Дайте шарлотці трохи охолонути, потім зніміть форму і посипте верх шарлотки цукровою пудрою (за бажанням). Шарлотка готова.

Смачного!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #тернопіль, #тернопільські новини, #шарлотка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: