Валентин Наливайченко: завдання Кремля затято виконують його біси

Опубліковано:
23 Жовтня, 2018

Кремлівські біси затято виконують завдання Кремля. Так прокоментував заяви Поклонської та Рабіновича лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко.

“Це сталося в один день і за одним темником Кремлівські біси, маріонетки затято виконують завдання Кремля. Що Поклонська, що Рабінович працюють за кремлівські гроші і будуть притягнені до відповідальності”, – заявив політик на прес-конференції у Черкасах, де саме представляв план відновлення миру.

На переконання Валентина Наливайченка Поклонська, Аксьонов, Константинов, включно із українським криміналітетом на російському фінансуванні, жорстко відповідатимуть за українськими законодавством.

“Всі їхні незаконно отримані гроші мають бути конфісковані і передані у бюджет України. Це не перша і не остання атака на мене і Рух “Справедливість. Це лише підтверджує: ми все робимо вірно, рухаємося правильно!”- підкреслив лідер “Справедливості”.

Нагадаємо одночасно на українських і російських телеканалах були поширені відверто брехливі і замовні звинувачення на адресу Валентина Наливайченка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наливайченко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #справедливість, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: