Дівчина з Тернопільщини, якій одногрупники перерізали горло, звернулась на телебачення (Відео)

Опубліковано:
23 Жовтня, 2018

У Кременці підлітки намагалися відрізати голову совїй подрузі, дівчина чудом вижила.

На телеканалі СТБ в шоу Один за всіх Михайло Присяжнюк з’ясує, чому дружні посиденьки закінчилися кровопролиттям і наругою над 16-річною Марією Неверовою. До студії проекту прийшли мати й тітка дівчинки, яку два тижні тому намагалися згвалтувати двоє кращих друзів. Вони побили її кийками і перерізали горло розбитою пляшкою. Внаслідок чого Маші дивом вдалося вижити.

Читайте також

16-річна дівчина розповіла за що двоє друзів намагалися її вбити (Відео)

Але, як з’ясувалося, замість того, щоб домагатися справедливості в суді, мама понівеченої Маші взяла гроші від родичів одного з підозрюваних. Жінка навіть розписку написала, що претензій до підлітків не має. І тепер батьки неповнолітніх катів запевняють, що дівчина сама чіплялася до хлопчиків. І саме вона у всьому винна.

 

Як родичі затриманих хлопців будуть їх виправдовувати? Звідки у підлітків стільки агресії? І чи не була ця розправа помстою за любовний трикутник?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дівчина, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телебачення, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: